Jeigu jum būtų tokia situacija, kad susipažįstat su mergina, žinot, kad ji turi vaikiną ir būnat tiesiog jos draugu, bet laikui bėgant matot, kad vienas kitam pradedat smarkiai patikt ir tt.. Kaip bandytumėt išskirt juos su antrąja puse? Arba surastumėt būdą būti kartu ? Čia šiaip įdomu, lol
Tokius kaip tu tai nahui. Negalima išskirinėt žmonių, negi pačiam poto faina būtų, kai bachurėlis ant ledo? Čia tik mano nuomonė, aš taio nedaryčiau vien dėl to, nes nenorėčiau, kad ir man taip nutiktų
O nachui gadint žmonių santykius, jeigu šavalka įsižiūrėjo į kitą ir jau mąsto eit į kairę lai susidegina, asmeniškai aš niekada negadinčiau žmonių santykių, nors jeigu ji taip lengvai gali įsižiūrėti į kažkokį draugelį, tai galų gale bent perspėčiau jį, baisiai nepernešu tokių žmonių.
#2 nebefantazuok jei moketu ji ciulpt nors karta baigciau is to ka dare taip paimt visa mokejo bet nedaugiau na i DK uz ausu jos netempiau dar is jos sugrizus rudeni priekaista gavau kad "nusulaukiau nuo tokio vaziavimo" mat jai nekyla abejoniu kad neduoda stipkes neduoda busto tai gal ir neverta ten menesiui vaziuot... bet ne kur tau na o toliau tik lipo vel tupaciu grebliu ir tiek... neiko naujo... jei padaras bukas taip jau yra
Na realiai tai labai trumpai ir aiškiai #9 pasakė, jeigu ji paliktu savo čiūvą dėl tavęs, tai tą patį padarytu sutikusi dar kitą, paliktu tave dėl jo. Šliūchos yra šliūchos, niekuo jų nepakeisi.
@11
O tai kaip tu isivaizduoji viskas vyksta gyvenime? Tu nukabini niolikine merga, ir ji dabar visam gyvenimui tavo? Ji tipo nustoja matyt kitus zmones aplinkui, nustoja keistis, nustoja noret vis kazko kito?
Ir kazkaip nesu mates kad kas sauktu sitam forume "sliucha" ant ciuvako kuris su dviem mergom tampos ir apsisprest negali kuria del kurios palikt...
Skaudi patirtis, anonime?
Konkurencija - placiaja to zodzio prasme - su kitais vyrais nesustoja kai sukuri santykius. Kiti zmones niekur nedingsta. Bet budamas pastoviuose santykiuose turi geriausias salygas puoselet ta potrauki vienas kitam.
Taciau zmogus negali pasirinkt kam ir kada pajunta trauka ar kada nustoja ja jaust.
13# kas atliko tyrimą, data, laikas, tyrėjai, kas sudarė statistiką, kiek dalyvavusių apklausoj? Ar ir vėl šūdą kalbi, kaip ir visi komentarai tavo iki šiol?